Enforteix el teu cos i ment

Pilates a Sabadell

Descobreix l'equilibri perfecte: Pilates per a tots els nivells

Salut i Harmonia per al teu cos

Explora Pilates Sabadell La teva destinació per al benestar i la flexibilitat

Millora el teu benestar: tècniques de Pilates per revitalitzar cos i ment

Sobre el nostre centre a pilates Sabadell

A Pilates Sabadell, estem dedicats a promoure el benestar integral de cadascun dels nostres alumnes. Fundat amb una passió pel mètode clàssic de Pilates, el nostre centre ofereix un ambient que fomenta l'equilibri físic i emocional mitjançant un entrenament acurat i personalitzat.

La nostra Missió: Millorar la qualitat de vida dels nostres alumnes mitjançant l'enfortiment del cos i la ment, utilitzant el mètode Pilates per augmentar la flexibilitat, millorar la postura i alleujar l'estrès. Ens comprometem a mantenir la integritat del treball de Joseph H. Pilates, enfocant-nos en la precisió, la fluïdesa i la respiració a cada moviment.

La nostra Visió: Ser un referent a Sabadell per a l'entrenament a Pilates, oferint un servei excepcional que s'adapta a les necessitats de cada persona, des de principiants fins a avançats. Busquem ser un lloc on tothom se senti benvingut i capaç d'assolir els seus objectius de salut i benestar.

Les nostres classes de pilates a Sabadell

Descobreix la varietat de les nostres classes de Pilates a Sabadell, dissenyades per enfortir, restaurar i revitalitzar el teu cos i ment.

pilates reformer

Classes Pilates Reformer

Al nostre centre de Pilates a Sabadell, oferim classes de Pilates Reformer que s'adapten a tots els nivells, des de principiants fins a avançats. Utilitzant màquines reformer de darrera generació, les nostres classes se centren a millorar la força, flexibilitat i equilibri, a més de promoure una postura correcta i salut general de la columna vertebral. Amb un enfocament personalitzat, els nostres instructors certificats guien cada participant per assegurar una pràctica segura i efectiva, ajustant la resistència de les màquines a les necessitats individuals. L'ambient de les nostres classes és acollidor i professional, ideal per mantenir-se motivat i gaudir de l'exercici en comunitat.

pilates en el terra

Classes de Pilates Mat (Sòl)

Les nostres classes de Pilates Mat se centren en exercicis realitzats a terra que utilitzen el pes del cos per a la resistència. Aquesta modalitat ajuda a construir una base sòlida de força, flexibilitat i consciència corporal. Els exercicis s'adapten per millorar l'alineació i enfortir el nucli, fonamentals per a un equilibri i una postura millor.

pilates amb maquines

Pilates amb Màquines

Utilitzant equips com el Reformer i el Cadillac, aquestes classes amplien la gamma de moviments possibles, permetent un enfocament més intens en àrees específiques del cos. Són ideals per a la tonificació muscular, la millora de la postura i l'augment de la flexibilitat, oferint alhora un suport assistit per fer els exercicis correctament.

classes especialitzades de pilates

Classes Especialitzades de Pilates

Oferim classes dissenyades per a necessitats específiques, incloent Pilates per a embarassades, que s'enfoca a la força del sòl pèlvic i l'estabilitat; Pilates per a la tercera edat, que promou la mobilitat i la salut física a la vellesa; i Pilates Clínic, dirigit per fisioterapeutes per a la rehabilitació i la prevenció de lesions. Aquestes sessions estan adaptades per garantir la seguretat i l'eficàcia, tenint en compte les condicions particulars de cada alumne.

pilates d'alt impacte

Pilates d'Alt Impacte (HIIT Pilates)

El Pilates d'Alt Impacte combina l'estructura clàssica de Pilates amb intervals d'entrenament d'alta intensitat (HIIT). Aquesta classe està dissenyada per maximitzar la crema de calories mentre s'enforteix el nucli i millora la resistència cardiovascular. Els exercicis són ràpids i variats, promovent millores no sols en força, sinó també en agilitat i velocitat de reacció, ideal per a aquells que busquen un desafiament físic intens i resultats ràpids en la seva condició física.

pilates restauratiu

Pilates restauratiu

El Pilates Restauratiu s'enfoca en moviments suaus i terapèutics que ajuden a rehabilitar lesions i alleujar l'estrès corporal. Utilitzant accessoris com pilotes, bandes elàstiques i rodets, aquesta classe millora la circulació, augmenta la flexibilitat i promou una major consciència corporal. És perfecta per recuperar-se de lesions, per a gent gran o per a aquells que busquen un exercici més suau i meditatiu que enforteixi el cos i calmi la ment.

pilates prenatal i postnatal

Pilates Prenatal i Postnatal

Especialment adaptat per a dones embarassades i noves mares, Pilates Prenatal i Postnatal ajuda a mantenir el to muscular, redueix el mal d'esquena i enforteix el terra pèlvic. Aquestes classes ofereixen un entorn segur i de suport on les participants poden exercitar-se mentres atenen les necessitats del seu cos canviant, promovent al mateix temps la recuperació després del part.

El mètode pilates

El mètode Pilates creat per Joseph Pilates a principis del segle XX és un sistema d'exercicis dissenyat per millorar la flexibilitat, la força, el control del cos i la resistència mental. La pràctica de Pilates se centra en el desenvolupament conscient dels músculs centrals del cos, que inclouen els abdominals, l'esquena baixa i els músculs al voltant de la pelvis. Aquí es detallen alguns dels principis i aspectes clau del mètode:

Concentració: Pilates requereix una atenció constant. Els moviments s'han de fer amb total consciència per garantir la precisió i maximitzar l'efectivitat de cada exercici.

Control: Tot moviment a Pilates ha de ser controlat; el mètode emfatitza la qualitat del moviment sobre la quantitat. Aquest control impedeix l‟ús d‟impuls i assegura que s‟utilitzin els músculs apropiats per a cada acció.

Centralització: A Pilates, el focus està en enfortir el "centre d'energia" o "core", que Joseph Pilates va anomenar "powerhouse". Aquest concepte es refereix a la zona del cos que comprèn els abdominals, la part baixa de l'esquena, els glutis, la part interna de les cuixes i els músculs pèlvics. Des d'aquest centre s'inicien i controlen tots els moviments.

Fluïdesa: Els exercicis es realitzen de manera fluida i elegant, cosa que permet un cos que es mou amb gràcia i eficiència. La fluïdesa a Pilates també ajuda a reduir l'estrès a les articulacions i facilita moviments més segurs i saludables.

Precisió: Cada moviment a Pilates té un propòsit i ha de ser executat amb la màxima precisió per obtenir tots els beneficis de l'exercici. La precisió a Pilates també contribueix a l'eficàcia de l'entrenament i ajuda a la correcta alineació i equilibri del cos.

Respiració: Pilates emfatitza patrons de respiració adequats i la sincronització de la respiració amb els moviments, cosa que millora l'eficiència i els resultats dels exercicis. La respiració adequada ajuda a activar els músculs correctes durant els exercicis i també promou la relaxació i la concentració.

explicacio metodo pilates
beneficis pilates

Beneficis del pilates

El mètode Pilates ofereix nombrosos beneficis per a la salut física i mental, incloent-hi la millora de la flexibilitat, l'augment de la força muscular, especialment al centre del cos, i la millora de la postura general.

També és eficaç per alleujar el mal d'esquena, ja que enforteix els músculs que suporten la columna vertebral. A més, Pilates fomenta una millor coordinació i balanç, cosa que redueix el risc de lesions.

En l'aspecte mental, ajuda a millorar la concentració ia manejar l'estrès, gràcies als principis de control i respiració conscient. Per tot això, Pilates és una opció ideal per als que busquen un exercici integral que beneficiï tant el cos com la ment.

Horari de les classes de pilates

Consulta els horaris de les nostres classes de Pilates i troba el moment perfecte per unir-te i revitalitzar el teu benestar.

Horari Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dissabte Diumenge

8:00 AM

Mat Sòl

Berta Gomez

8.00 Am-10.00Am

Mat Sòl

Berta Gomez

8.00 Am-10.00Am

Mat Sòl

Berta Gomez

8.00 Am-10.00Am

12:00 AM

Reformer

Sara Gonzalez

12.00pm 1.00pm

Reformer

Sara Gonzalez

12.00pm 1.00pm

3:00 PM

HIIT

Laia Suau

3.00Pm-4.00Pm

HIIT

Laia Suau

3.00Pm-4.00Pm

HIIT

Laia Suau

3.00Pm-4.00Pm

6:00 PM

Restauratiu

Berta Gomez

6.00Pm-7.00Pm

Restauratiu

Berta Gomez

6.00Pm-7.00Pm

Restauratiu

Berta Gomez

6.00Pm-7.00Pm

Les nostres expertes en pilates

Coneix el nostre equip d'expertes en pilates dedicats a guiar-te cap a una millor salut i benestar.

trainer

Berta Gomez

trainer

Sara González

trainer

Laia Sau

Preguntes freqüents

Quines classes de Pilates ofereixen al vostre centre?

Oferim una varietat de classes incloent Pilates Mat, Reformer, Pilates per a embarassades i Pilates per a gent gran, adaptades a tots els nivells d'habilitat i necessitat.

Necessito experiència prèvia per unir-me a les classes de Pilates?

No cal experiència prèvia per començar. Tenim classes per a tots els nivells, des de principiants fins a avançats.

Quins són els horaris de les classes?

Els nostres horaris són flexibles, amb classes disponibles al matí, tarda i nit durant tota la setmana. Consulta la nostra pàgina web per trobar l'horari que s'adapti millor a tu.

Quines mesures de seguretat i higiene segueixen a l'estudi?

Seguim estrictes protocols de neteja i desinfecció i mantenim el distanciament social a totes les nostres classes per garantir la seguretat de tots els nostres clients.

Quant costen les classes i quines opcions de membres ofereixen?

Oferim diverses opcions de membres i paquets de classes, des de classes soltes fins a membres mensuals. Els preus varien segons el tipus de classe i la freqüència.

Què he de portar a les meves classes de Pilates?

Recomanem portar roba còmoda que permeti el moviment i una tovallola petita. Tot l'equip necessari com estoretes i accessoris es proporcionarà a l'estudi.

Com puc reservar una classe?

Pots reservar classes a través de la nostra pàgina web, trucant-nos directament o visitant-nos al centre per a una consulta personal.

El Pilates és adequat per a persones amb problemes d'esquena?

Sí, el Pilates és excel·lent per millorar la postura i enfortir els músculs que suporten la columna vertebral. Tot i així, recomanem consultar amb un metge abans d'iniciar qualsevol nou règim d'exercici.

Ofereixen classes privades?

Sí, oferim sessions privades que poden ser personalitzades per atendre necessitats específiques de salut i fitness.

Quins beneficis puc esperar de practicar Pilates regularment?

Practicar Pilates regularment pot millorar la flexibilitat, augmentar la força muscular, especialment a l'àrea central del cos, millorar la postura i reduir l'estrès i la tensió.

El que diuen els nostres clients

Testimonis reals que reflecteixen la nostra passió i compromís pel benestar

Des que vaig començar Pilates aquí fa sis mesos, la meva flexibilitat i posició han millorat notablement. Els instructors són molt atents i personalitzen les sessions per adaptar-se a les nostres necessitats.

Excel·lent centre! L'ambient és molt acollidor i totes les classes estan molt ben estructurades. A més, sempre surto d'aquí sentint-me relaxat i energitzat.

Sóc principiant a Pilates i estava una mica nerviosa, però els instructors em van fer sentir còmoda des del primer dia. Estic molt contenta amb el meu progrés i atenció personalitzada.

Després de provar diferents estudis de Pilates, finalment vaig trobar aquest a Sabadell que realment compleix totes les meves expectatives. Els equips són de primera qualitat i el personal és superprofessional.

Recomano aquest centre a qualsevol que busqui millorar la seva salut física i mental. El Pilates ha estat una revelació per a mi i aquest centre ofereix una experiència fantàstica amb grans resultats.